Algebehandling af tag i Hvide Sande og omegn

Hvis du er husejer, kender du sikkert problemet med alger på tag, fliser, terrasser, træværk eller lignende. Det er ikke blot grimt at se på, men algerne nedbryder også langsomt materialerne.

Beskyt dit tag med en algebehandling – så er du sikret en lang levetid.

Hvis du vil undgå at få nedbrudt dit tag af mos og alger, er en regelmæssig algebehandling den rette løsning. Mos og alger holder på fugten, og du kan derfor risikere at få frostskader hvis det ikke bliver fjernet jævnligt.

Undgå frostsprængninger i taget

Går du også foråret i møde med et tag der er dækket af grimme belægninger? Så er løsningen at få en professionel algebehandling. I Danmark har vi store temperaturudsving og fugtigt vejr, så derfor har alger optimale betingelser for vokse på de danske hustage. Hvis ikke de bliver fjernet hurtigt, vil de slå rødder i taget og medføre frostsprængninger næste vinter.

Derfor bør du allerede nu få algebehandlet taget – så er du sikker på at dit tag er klar til vinteren, og du kan nyde synet af et flot og rent tag.

Beskyt dit tag mod skader med en algebehandling

Hos Hvide Sande Tagrens ApS, har vi erfaring med algebehandling på tage i hele Danmark siden 1989. Ikke nok med at du forlænger holdbarheden på dit tag markant, så er du også sikret en tryg og kompetent service hele vejen. Overlad algebehandlingen til os, og undgå dyre og uoprettelige skader på dit tag.

Giv taget en regelmæssig algebehandling med vores serviceordning

Hvis du vil sikre at dit tag får så lang en levetid som muligt, er det vigtigt at få algebehandlet taget regelmæssigt. Dette vil spare dig for store økonomiske omkostninger i det lange løb, og derfor tilbyder vi en effektiv serviceordning, der omfatter alle slags bygninger. Vi sørger for at algebehandle dit tag med passende mellemrum, så du er sikret et velholdt tag mange år fremover.

Vi anbefaler algebehandling hvert andet år.

Kontakt os og få et tilbud på algebehandling af tag

Trænger dit tag til en omgang algebehandling? Så kontakt Hvide Sande Tagrens ApS og få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag.

Du er velkommen til at kontakte os på 97 31 21 42