Facaderensning

Facaderensning

Facaderensning udført af Hvide Sande Tagrens


Professionel facaderensning


Facaderensning handler ikke blot om et umiddelbart resultat, men også om at få beskyttet muren på langt sigt. Afrensning har på de sidste 20-25 år udviklet sig til at blive et selvstændigt erhverv, og derfor har vi specialiseret os i forskellige teknikker og investeret i uddannelse. Vi har det nødvendige specialudstyr til at rense netop din facade omhyggeligt og effektivt, uden at belaste miljøet.

Der er naturligvis mange måder at rense facader på, og formålet er som regel enten at rengøre en overflade, eller fjerne den. Der er mange parametre at tage hensyn til, som f.eks. udfaldskrav, renhedsgrad, ensartethed, beskadigelsesgrad og selvfølgelig økonomi.

Facaderens af alle overflader


Er du ikke sikker på hvilken behandling der er bedst for netop din facade? Vil du gerne sikre den længst mulige levetid og bedste resultat? Så vælg Hvide Sande Tagrens. Her får du altid korrekt vejledning om den bedste behandling. Som kunde, er facaderens en tillidssag og du skal naturligvis have det bedste resultat.

Hvide Sande Tagrens tilbyder både facaderens og –vask af alle overflader.

Hvordan fungerer det helt præcist?


Men hvordan fungerer det helt præcist, og hvorfor er facaderens nødvendigt?

Vi vil først og fremmest undersøge den facade du skal have renset, når du kontakter os. Det handler både om type, overflade og vedligeholdelsesvejledninger sammen med vores egne erfaringer, der beslutter hvilken slags behandling vi skal benytte.

Du kan selv bedømme resultatet inden vi går i gang. Vi sørger for at afstemme forventninger med dig omkring renheden af overfalden, så du altid får det ønskede resultat. I det lange løb vil du endda kunne spare mange penge, da den rigtige opstart kan spare dig for mange skuffelser undervejs.

Hvad skal jeg vide om facaderens?


Der findes mange former for facadebeklædning, -udsmykning, -hårdhed, og naturligvis facademateriale, som er vigtige at være klar over inden du beslutter dig. Vi følger som udgangspunkt producentens egne anvisninger, medmindre vi aftaler andet. Hvide Sande Tagrens har benyttet sig af forskellige metoder og i det følgende afsnit vil vi beskrive vores erfaringer og succes med disse.

Har du en glat overflade, som f.eks. en steniplade, aluplade og stålplade, vil vi altid rengøre ved at vaske med bløde børster og håndkraft, jf. producentens anbefalinger. Nogle gange vælger vi i fællesskab at bruge kemikalier, og der er det vigtigt at vi starter nedefra, for at undgå striber der ikke kan fjernes fra overfladen. Har du valgt en anden afrensningsløsning, skal du være opmærksom på at overfladen kan tage skade og efterfølgende være mere modtagelig overfor skidt.

Få et gratis tilbud


Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på flise- og algerens til din e-mail.

Husk at det er vigtigt du skriver en god og beskrivende tekst så vi har de bedste vilkår for at give dig et godt og præcist tilbud.

Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte og direkte pr telefon for en uforpligtigende dialog.