facaderensning

Professionel facaderensning i Hvide Sande og omegn

Hos Hvide Sande Tagrens ApS får du facaderensning udført af professionelle med over 30 års erfaring. Du får derfor facaderensning af høj kvalitet og til en fordelagtig pris, når du vælger et samarbejde med Hvide Sande tagrens. 
Facaderensning handler ikke blot om et umiddelbart resultat, men også om at få beskyttet muren på langt sigt. Afrensning har på de sidste 20-25 år udviklet sig til at blive et selvstændigt erhverv, og derfor har vi specialiseret os i forskellige teknikker og investeret i uddannelse. 

Vi har det nødvendige specialudstyr til at rense netop din facade omhyggeligt og effektivt, uden at belaste miljøet. 

Der er naturligvis mange måder at rense facader på, og formålet er som regel enten at rengøre en overflade, eller fjerne den. Der er mange parametre at tage hensyn til, som f.eks. udfaldskrav, renhedsgrad, ensartethed, beskadigelse grad og selvfølgelig økonomi.
 

Skal du have behandlet din facade?

Hos Hvide Sande Tagrens ApS udfører vi både facaderens til privat og erhverv. Er du ikke sikker på hvilken behandling der er bedst for netop din facade? Vil du gerne sikre den længst mulige levetid og bedste resultat? Så vælg Hvide Sande Tagrens ApS. Her får du altid korrekt vejledning om den bedste behandling. Som kunde, er facaderens en tillidssag og du skal naturligvis have det bedste resultat.

Hvide Sande Tagrens ApS tilbyder både facaderens og –vask af alle overflader

Hvordan fungerer facaderensning

Men hvordan fungerer det helt præcist, og hvorfor er facaderens nødvendigt?

Vi vil først og fremmest undersøge den facade du skal have renset, når du kontakter os. Det handler både om type, overflade og vedligeholdelsesvejledninger sammen med vores egne erfaringer, der beslutter hvilken slags behandling vi skal benytte.

Du kan selv bedømme resultatet inden vi går i gang. Vi sørger for at afstemme forventninger med dig omkring renheden af overfalden, så du altid får det ønskede resultat. I det lange løb vil du endda kunne spare mange penge, da den rigtige opstart kan spare dig for mange skuffelser undervejs.

Få et tilbud på facaderensning

Står du og skal bruge en professionel til facaderensning af dit hus? Så kan Hvide Sande Tagrens ApS stå for din facaderensning for dig. Du er velkommen til at kontakte os på 97 31 21 42 eller sende en mail til tagrens@hvidesande-tagrens.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.