Hvordan ser det ud med vedligeholdelsen af dit tag?

De fleste af os tænker på ting i øjenhøjde, når snakken falder på vedligeholdelse af huse. Men hvor tit har du overvejet om dit tag er ved at blive en dyr udgift for dig?

De fleste tagplader i Danmark er lavet asbestcement og med tiden bliver pladerne ikke kun kedelige at se på, men der begynder også at vokse mos og alger på taget – og det holder på fugten. Hvis ikke du handler i tide, kan du risikere at det medvirker til frostsprængninger, og du kan endda ende med at skulle udskifte alle tagstenene!

Nøjagtig ligesom med biler uden maling, korroderer tagpladerne også uden den rette behandling. I forbindelse med nedbrydningen bliver der afgivet små asbestfibre, som er meget sundhedsskadelige.

Hvornår har du sidst kigget ordentligt på dit tag?

Undgå at ende med en dyr regning og uoprettelige skader på dit hus – tag et kig på dit tag.

Er tagpladerne ved at blive grimme? Så kan du med fordel ringe til os på 97 31 21 42 . Vi tager ud og laver en grundig taginspektion, så du ikke er i tvivl om hvad der skal gøres med dit tag. Vi kommer med forslag til forbedringer og eventuelle reparationer, som kan hindre at du står med et ødelagt tag og en stor regning. Ikke nok med at dit tag bliver pænt at se på igen, du kan også være helt sikker på at det er i perfekt stand til at modstå vind og vejr.