Trænger dine fliser på din terrasse eller omkring huset også til en algebehandling?

Så kan Hvide Sande Tagrens ApS hjælpe dig, vi har over 30 års erfaring med algebehandling af fliser.

Der er jo ingen der synes at mos og alger på fliserne er særlig pænt eller gavnligt for flisearealet. En algebehandling af fliser, er en skum der sprøjtes ud på fliserne og som trænger ned i fliserne og som ligger og arbejder nede i fliserne i 6-8 måneder, på den måde forebygges væksten af alger i fliserne.

Algebehandling af fliser og tag forlænger levetiden

Algebehandling er en god, billig og effektiv måde at forlænge levetiden på dine fliser og dit tag, og hvem elsker ikke rene fliser og rent og skinnende tag?

Hvide Sande Tagrens ApS kan stå for algebehandlingen af dine fliser, inden algerne får overtaget på dine fliser. Det danske vejr har en tendens til at skabe store problemer for dine fliser, som viser sig i form af hvide plamager, alger og mos. Hvilket får fliserne til at se gamle, slidte og beskidte ud.

Dette kan gøre at dine fliser bliver glatte hvis det regner, eller hvis vejret er under 5 grader. Derfor anbefaler vi at du får renset og algebehandlet dine fliser, når vi har udført en algebehandling af dine fliser så vil de fremstå som nye og flotte.

Med Hvide Sande Tagrens ApS som din samarbejdspartner får du et flot resultat, med lang holdbarhed.

Få et tilbud på algebehandling af fliser

Så hvis dine fliser også trænger til en overhaling, så ring til os og få et uforpligtende tilbud på algebehandling af dine fliser, så de bliver flotte igen. 

Du er mere end velkommen til at ringe på 97 31 21 42