Tagmaling

Ønsker du at beskytte og forlænge levetiden på dit hustag?


Så vælg en professionel tagmaling!

Du er sikkert allerede klar over at dit tag med tiden bliver slidt, nedbrudt og bliver knapt så pænt at se på. I nogle tilfælde kan du blive nødt til at skifte hele dit tag ud, men der findes oftest et billigere alternativ – nemlig at give dit tag en omgang tagmaling. Det gør ikke blot dit tag modstandsdygtig og robust, du forlænger også dit tags levetid med op til 15-20 år. Malingen beskytter nemlig tagkonstruktionen fra fugt, der bliver transporteret ind under pladerne af belægninger. Du undgår dermed frostsprængninger og ødelagte plader. Tagmaling er derfor en rigtig god investering.

For at få det bedste resultat, er det dog vigtigt med noget forarbejde. Først skal der foretages en tagrensning, så eventuel belægning af mos og alger bliver fjernet. Derefter laver vi en grundig gennemgang af dit tag og foretager eventuelle småreparationer, så du kan være helt sikker på at dit tag er optimalt inden den beskyttende maling til sidst påføres.

Hvide Sande Tagrens går ikke på kompromis med dit tag, så derfor bruger vi kun maling fra førerende leverandør. Du er derfor sikret kvalitet og holdbarhed, samtidig med at der findes flere farver, så du også får den helt rigtige farve. Vi anvender naturligvis også altid produkter med den nyeste teknologi.

Kan dit tag
blive malet?


Hvis dine tagsten er af beton, skifter og eternit, kan du med fordel få malet dit tag. Men hvis du har teglsten og naturskifer, vil det ikke egne sig til overfladebehandlingen. I stedet kan vi tilbyde at udføre en grundig tagrens og efterfølgende imprægnere dit tag. Så er du også sikret et godt tag mange år frem.

Tagmaling beskytter dit hus
mod frost, regn og sol


Et misvedligeholdt tag kan ødelægge hele dit hus’ udseende, og måske endda sænke markedsværdien.

Får du en professionel tagmaler til at ordne dit tag, er du således sikker på en god investering, der giver luft til din økonomi. Så du kan bruge lidt flere penge til de lidt sjovere ting, uden at gå på kompromis med noget som helst angående dit tag.

Få et gratis tilbud


Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på flise- og algerens til din e-mail.

Husk at det er vigtigt du skriver en god og beskrivende tekst så vi har de bedste vilkår for at give dig et godt og præcist tilbud.

Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte og direkte pr telefon for en uforpligtigende dialog.