Minkfarm rengøring kræver både erfaring og ressourcer

Rengøring af minkfarm

At rengøre en minkfarm er en opgave der adskiller sig væsentligt fra andre rengøringsopgaver, fordi det foregår udendørs og i vinterhalvåret. Det kræver både erfaring og ressourcer, og derfor er det vigtigt at overveje hvorvidt du selv kan gøre det eller muligvis er bedre tjent med at hyre en professionel.

Både rengøring og desinfektion af minkfarm er lige så vigtigt som den daglige pasning og fodring af minkene. Det forebygger ikke blot en lang række omkostningsfulde sygdomme, samt lopper og flueæg, men det er også noget kontrollanter holder øje med under driftsbesøg. Husk derfor også at have den daglige hygiejne i orden, så hovedrengøring ikke bliver nær så besværlig. Fjern altid foderrester samt ansamlinger af gødning inde i selve burene, og tjek at drikkeventilerne er helt tætte, således at du undgår vandspild og fugtigt underlag.

Hovedrengøringen af minkfarmen

Når du skal i gang med hovedrengøringen af minkfarmen, er det nødvendigt at danne dig et overblik over hvordan det skal gøres. Det mest vigtige er uden tvivl at finde en strategi, der gør rengøringen så systematisk som overhovedet muligt. På den måde bliver rengøringen og desinficeringen gjort ordentligt, og du sparer både arbejdstid og ressourcer.

Men det er også vigtigt at vurdere hvorvidt f.eks. bure og redekasser overhovedet er besværet værd med at rengøre og måske i stedet skal udskiftes. Endelig findes der naturligvis også genstande, som er meget svære at rengøre ordentligt. Her er det en rigtig god idé at få noget professionel vejledning.

Ressource- og tidskrævende arbejde

Men det er dog ikke altid at du selv har maskiner, mandskab, erfaring, eller ressourcer nok til at stå for rengøringen – eller også vil du bare være helt sikker på at arbejdet bliver gjort ordentligt. Så er det rette valg for dig uden tvivl at hyre et professionelt rengøringsfirma til at gøre arbejdet.

Rengøring og desinficering af minkfarme kan være en vanskelig, og nogle gange uoverskuelig opgave hvis man ikke selv har erfaring med arbejdet. Spar tid, penge og ressourcer ved at vælge et professionelt rengøringsfirma. Så kan du være sikker på at din minkfarm bliver holdt sygdomsfri og gjort ordentligt rent.

design, programming and webhosting by Apollomedia